Skip til indhold

Follow us!

Hurtig levering 1-2 hverdages - (PostNord - GLS - Bring)

kundeservice

Få dit håndklæder bevare sin farve

Få dit håndklæder bevare sin farve

Der er tips om, hvordan man bevarer farven på dine håndklæder. Før du bruger dine nyindkøbte håndklæder, kan du starte med at suge dem i koldt vand i 24 timer. Du kan derefter vaske dem i vaskemaskinen.

Denne metode hjælper med at eliminere mulig overskydende farve og behandling fra håndklædernes overflade. Hvis du køber håndklæder i mørke nuancer, kan du ofte opleve, at de bliver blege med tiden.

Til dette kan du bruge nøjagtig den samme metode, men tilsæt yderligere et skud eddike i vandet. Ikke alene vil farven på dine håndklæder være klarere i længere tid, dette vil forbedre sugeevnen af håndklæderne.

Bevar den bløde tekstur af dine håndklæder

Du har lige taget et dejligt, varmt bad og har brug for at tørre dig med håndklædet. Du tager et håndklæde, der ikke er nær så blødt, som da du købte det. Men hvad er gået galt? Hvis du sørger for at tørre dine håndklæder forsigtigt, så stoffets fibre ikke beskadiges, vil du opretholde den bløde kvalitet så længe som muligt. Hvis du tørrer dine håndklæder i en tørretumbler, ryst dem før, så fnug, der har slået sig ned til overfladen, fjernes.

Et godt råd er også at tørre med et par tennisbolde, som giver håndklæderne et 'føn' under tørring. Når du vasker dine håndklæder, går du naturligvis efter en ren og frisk duft, men det er en god ide at tænke over, hvor meget vaskemiddel og / eller skyllemiddel du bruger.

Vaskemiddel gør teksturen stiv, og du forhindrer håndklædet i at absorbere vand under vask, hvis du bruger skyllemiddel. I stedet for en blød overflade får du en, der ligner voks.

vaskemaskine håndklæder

Hurtig levering

1-2 hverdages

30 dages

Returret

MobilePay

Betal nemt med mobilen