Skip til indhold

Follow us!

Hurtig levering 1-2 hverdages - (PostNord - GLS - Bring)

kundeservice

Returnering

Det er muligt at returnere din ordre fra Hometowel.dk Vi tilbyder 30 dages returret af ubrugte varer fra den dag, du modtager ordren. I tilfælde af, at du returnerer din vare, vil vi tilbagebetale det pågældende beløb. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde at ombytte din ordre, medmindre den modtagne vare er defekt, eller i tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare. Såfremt du har brug for en anden størrelse eller et andet produkt, kan du i stedet aflægge en ny ordre i vores webshop.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvis du oplever at have modtaget et ødelagt eller forkert produkt eller returneringsretten er udløbet, kontakt da info@hometowel.dk

Følg denne guide, hvis du ønsker refundering:

1. Print vores returseddel.

2. Udfyld retursedlen

3. Udfyld produktinformation på hvert af de returnerede produkter. Du kan bruge kommentarfeltet hvis du ønsker at uddybe de produkter der returneres.

  • Hvis et produkt er købt i forbindelse med et kampagnetilbud, skal varen returneres sammen med den originale ordre for en fuld en refundering. Hvis dette ikke er tilfældet vil kampagneproduktets oprindelige værdi fratrækkes refundering.

4. Pak produkterne i sin originale emballage eller anden form for indpakning, så den ikke beskadiges under transport. Vedlæg din leveringsseddel og udfyldte returseddel.

5. Send produkterne til: Home Towel ApS , Vodroffs Tværgade 3B.1.3,1909 - Frederiksberg C, Denmark.

  • Sæt den vedlagte returlabel på pakken og sørg for, at andre labels er dækket eller overstreget. Hvis du ikke har modtaget en returlabel, skal du oprette en her.
  • Aflever pakken hos en GLS / PostNord PakkeShop. Find den nærmeste her: GLS / PostNord
  • Bemærk venligst, at Rains kun tilbyder at betale for 1 returlabel per ordre. Ønsker du at foretage yderligere returneringer i forbindelse med din ordre, vil du bære forsendelsesomkostningerne heraf. Bemærk at vi ikke accepterer Pakkeshop levering.
  • Bemærk, at du er ansvarlig for at pakken kommer forsvarligt frem til vores lager ved en eventuel retur.

 

6. Når din returnering er modtaget på vores lager, vil du modtage en notifikation per email. Du kan forvente at modtage en fuld refundering indenfor 14 dage fra modtagelse, via samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved den oprindelige transaktion. Hvis hele købet returneres, vil du få hele leveringsgebyret refunderet.

 

Uafhentede og afviste pakker

Hvis du ikke afhenter din pakke eller afviser modtagelse vil der ske en automatisk refundering for dit køb på nær den eventuelle betaling for forsendelse.

Hurtig levering

1-2 hverdages

30 dages

Returret

MobilePay

Betal nemt med mobilen