Skip til indhold

Follow us!

Hurtig levering 1-2 hverdages - (PostNord - GLS - Bring)

kundeservice

Køb Håndklæder

Håndklæder

Er det tid til at ændre dine eksisterende håndklæder, som kan have falmet lidt i farve og er ikke nær så absorberende længere? Den vigtigste funktion af håndklæder er at absorbere det vand, du tørrer af, når du har været i brusebadet eller efter vask dine hænder. Det er dog ikke alle håndklæder, der er tilgængelige på markedet, der er lige gode til at løse denne opgave tilfredsstillende. Hvor absorberende et håndklæde er, afhænger af materialet og materialets kvalitet. Materialet har også en effekt på, om håndklædet flagrer, og hvor holdbar farven er.

Uanset om det er et badehåndklæde eller bare en lille vaskeklud, du leder efter, er det værd at undersøge produktets kvalitet, så du ikke bliver skuffet over dets evne til at absorbere vand.

Håndklæder

webshop

i vores egen webshop hos hometowel.dk finder du alle de håndklæder, der er aktuelle i vores sortiment. I vores webshop har vi gjort det nemt og tydeligt for dig at finde de håndklæder, du mangler. Hvis du ved, at du leder efter sorte håndklæder i et bestemt mærke, kan du bruge funktionen 'Sorter og filtrer'. Her kan du angive andre søgeparametre, og du kan sortere produkterne efter en selvvalgt og specifik rækkefølge.

Hometowel stort udvalg af håndklæder

Uanset hvilken type håndklæde du mangler, kan du finde den rigtige her på Hometowel. Vi tilbyder et stort udvalg af håndklæder i forskellige størrelser og prisklasser, som hver især kan opfylde et specifikt behov. Vi sælger towel i alle slags farver - både almindelige, flerfarvede og med farvedetaljer. Selvom håndklæder er beregnet til at opsuge vand, foretrækker de fleste, at håndklæderne også passer ind i badeværelsets stil. Uanset om du har et minimalistisk badeværelse med barske, rene linjer, eller om dit badeværelse er fuld af farver, har vi noget til dig.

Du kan være sikker på, at når du handler hos os, kommer du hjem med eller modtager en vare, der er produceret i holdbare materialer. Hvis du køber håndklæder i Hometowel, har du rig mulighed for at finde håndklæder, der matcher. De fleste af de modeller, vi har i sortimentet, fås i flere størrelser. Du kan derfor kombinere dit håndklæde sæt, så dine badehåndklæder matcher de håndklæder, du tørrer dine hænder i.

Udforsk vores mange mærker

Det er ikke sikkert, at et håndklæde til dig bare er et håndklæde. Det kan være, at du foretrækker nogle designs frem for andre, og at du har nogle mærkefavoritter, som du tyer til, hver gang du leder efter nye towel. Du kan også få brug for inspiration til, hvad dit næste køb skal være. Du har de bedste chancer for at få dette ved at udforske vores sortiment, som udstråler kvalitet og repræsenterer håndklædeklassikere og design, der er på mode lige nu. Hos Hometowel søger vi at imødekomme dine ønsker så vidt muligt. Derudover har vi håndklæder fra vores eget brand.

Hvis du ud over at ville opgradere dit badeværelse med nye håndklæder også vil have anden inspiration til badeværelsesindretning, finder du alle vores badeværelsesprodukter her.

håndklæder

Sådan holder du dine håndklæder rene

Selvom vi hos Hometowel omhyggeligt vælger, hvilke håndklæder vi tager ind, så du får den bedste kvalitet, giver vi dig stadig nogle enkle tip til, hvordan du holder dine håndklæder rene, minimerer akkumulering af snavs og snavs og forlænger livet. Hvis håndklæder ikke vaskes ordentligt, udvikler de sig til bakteriebomber. Håndklæder er et tekstilprodukt, som vi mennesker konstant er i kontakt med, og derfor anbefaler vi generelt, at du vasker dine towel ved 60 grader, da denne temperatur er bedre til at dræbe bakterier sammenlignet med en vasketemperatur på 40 grader.

håndklæder

Få dit håndklæde bevare sin farve

Der er tips om, hvordan man bevarer farven på dine håndklæder. Før du bruger dine nyindkøbte håndklæder, kan du starte med at suge dem i koldt vand i 24 timer. Du kan derefter vaske dem i vaskemaskinen. Denne metode hjælper med at eliminere mulig overskydende farve og behandling fra håndklædernes overflade. Hvis du køber håndklæder i mørke nuancer, kan du ofte opleve, at de bliver blege med tiden. Til dette kan du bruge nøjagtig den samme metode, men tilsæt yderligere et skud eddike i vandet. Ikke alene vil farven på dine towel være klarere i længere tid, dette vil forbedre sugeevnen af håndklæderne.

Håndklæder Vaskemaskine

 Bevar den bløde tekstur af dine håndklæder

Du har lige taget et dejligt, varmt bad og har brug for at tørre dig med håndklædet. Du tager et håndklæde, der ikke er nær så blødt, som da du købte det. Men hvad er gået galt? Hvis du sørger for at tørre dine towel forsigtigt, så stoffets fibre ikke beskadiges, vil du opretholde den bløde kvalitet så længe som muligt.

Hvis du tørrer dine towel i en tørretumbler, ryst dem før, så fnug, der har slået sig ned til overfladen, fjernes. Et godt råd er også at tørre med et par tennisbolde, som giver håndklæderne et 'føn' under tørring. Når du vasker dine håndklæder, går du naturligvis efter en ren og frisk duft, men det er en god ide at tænke over, hvor meget vaskemiddel og / eller skyllemiddel du bruger. Vaskemiddel gør teksturen stiv, og du forhindrer håndklædet i at absorbere vand under vask, hvis du bruger skyllemiddel. I stedet for en blød overflade får du en, der ligner voks.

Lilla Håndklæder

Hurtig levering

1-2 hverdages

30 dages

Returret

MobilePay

Betal nemt med mobilen