Skip til indhold

Follow us!

Hurtig levering 1-2 hverdages - (PostNord - GLS - Bring)

kundeservice

Håndklæder

STORT UDVALG AF BLØDE OG LÆKRE HÅNDKLÆDER

Er dine håndklæder slidte eller skal badeværelset friskes op med håndklæder i flotte farver? Så find dine nye håndklæder hos HomeTowel. Vi har et bredt sortiment af håndklæder, badehåndklæder, gæstehåndklæder, strandhåndklæder, vaskeklude og børnehåndklæder i forskellige farver, mønstre, størrelser, tekstiler og kvalitet. Vores sjove håndklæder til børn og unge er printet med moderne motiver af kendte figurer fra TV, musik og fodbold. Mangler du en gaveidé, kan du med fordel købe vores lækre håndklædepakker og vaskekludepakker. Match farverne på dine med din bademåtte, sæbedispenser og badeforhæng - det giver en flot og stilfuld indretning. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find et godt tilbud.Er du i tvivl om hvilken størrelse håndklæde du skal vælge? Så kan du læse vores håndklædeguide her.

Med lækre håndklæder kan du skabe et strejf af luksuriøs spastemning på badeværelset. De forskellige farvevarianter og designs gør det muligt at indrette badeværelset i tråd med resten af hjemmet eller markere skift i årstider med mørke eller lyse nuancer. I kollektionen findes både i almindelig størrelse, badehåndklæder, badelagner og gæstehåndklæder for et smukt helhedsindtryk.

Håndklæder fra Hometowel.dk udmærker sig ved deres fantastiske tørreevne og farveægthed takket være brugen af kvalitetsgarner og indfarvningsmetoder, som nøje tilpasses de enkelte design og tekstiler. Kollektionen byder også på vaskeklude og bademåtter i samme bløde kvalitet.

Hometowel.dk har Egyptisk bomuld er høj kvalitet, og har den bedste sugeevne. Andre råmaterialer, som bruges til , er hør, bambus og mikrofiber. Måden et håndklæde er vævet på har indflydelse på kvaliteten. Nogle vævemetoder giver det bløde, lækre frotté, som er manges foretrukne.

Mange sportsklubber vælger den gængse størrelse på et badehåndklæde, som måler 70x140 cm. Utrolig populær størrelse både til med tryk og med indvævet eller broderet logo. Hometowel.dk har valgt at få sine fremstillet i størrelsen 70x140 cm.

HomeTowel.dk

Håndklæder

Hurtig levering

1-2 hverdages

30 dages

Returret

MobilePay

Betal nemt med mobilen