Skip til indhold

Follow us!

Hurtig levering 1-2 hverdages - (PostNord - GLS - Bring)

kundeservice

Badehåndklæder

Der findes intet bedre end at kunne svøbe sig i et blødt og lækkert håndklæde efter et varmt bad. Håndklæder er fast inventar i vores hjems badeværelser, udover at holde os tørre og varme, så bidrager de til helheden af rummet. Der skal få elementer til at skabe en harmonisk og rolig spastemning på dit badeværelse - lækre håndklæder er med til at fremhæve denne stemning.

SKAB STEMNING OG KONTRAST
Der er forskelligt hvor lang tid vi bruger på badeværelset, men det er trods alt et rum der bliver brugt dagligt, og når vi tager os tiden til at koble af og pleje os selv, så er det ikke dårligt at være i selskab med et stort og blødt badehåndklæde. På dit badeværelse, kan du anvende de bløde sager på forskellige måder i din indretning.

Hvis du vælger dine håndklæder i neutrale farver, vil de naturligt blænde ind i resten af rummet og skabe en rolig stemning, her kan du med sæber, kurve og bøtter skabe kontrast.

Hvis du vælger farverige håndklæder, skaber du naturligt en kontrast på badeværelset, som kan være med til at pifte rummet op. Generelt får dit badeværelse et luksuriøst udseende med nye friske håndklæder, og selvom det måske ikke er badehåndklæderne dine gæster får øje på først, så er håndklædet ved siden af vasken et der gerne må tage sig godt ud, når hjemmet har besøg af gæster.

FORNY DIT BADEVÆRELSE

Du kan hos Bahne vælge mellem neutrale, farvede, mønstrede, store og små håndklæder. Du vil blandt andet støde på de klassiske ensfarvede håndklæder fra Bahne Interior, som fås i et hav af forskellige farver og de flotte mønstrede Mette Ditmer håndklæder, som giver dig mulighed for at lege med udtrykket på dit badeværelse.

Der er lidt for en hver smag, og hvis du trænger til fornyelse på dit badeværelse, er det måske et kontrastfuldt bade- eller gæstehåndklæde du skal gå efter. I det hele taget findes der intet bedre end et nyt, blødt og vamset håndklæde, så alene af den grund er det måske tid til nye håndklæder i dit hjem.

Hurtig levering

1-2 hverdages

30 dages

Returret

MobilePay

Betal nemt med mobilen