Skip til indhold

Follow us!

Hurtig levering 1-2 hverdages - (PostNord - GLS - Bring)

kundeservice

Køb Håndklæder

SÅDAN VASKER DU DINE NYE HÅNDKLÆDER

For at dine nye håndklæder opnår den bedst mulige sugeevne og holdbarhed, er det vigtigt at du ikke tager dem i brug med det samme.

  1. Start med at lægge håndklæderne i blød i koldt vand i 24 timer.
  2. Vask dine håndklæder ved 60 grader - undgå skyllemiddel.
  3. Tør håndklæderne i tørretumbleren hvis du har mulighed for det - det giver bløde håndklæder.

Denne metode sikrer desuden at eventuelt overskudsfarve bliver vasket væk.

CERTIFICERET ØKOLOGISK BOMULD

Vores håndklæder af mærket SCANDINAVIAN SENSE bæer certificeret med mærket Global Organic Textile Standard (GOTS), som sikrer en reduceret miljøpåvirkning samt overholdelse af strenge miljømæssige krav.

HÅNDKLÆDER UDEN SUNDHEDSSKADELIGE STOFFER

Alle vores håndklæder i Hometowel.dk er certificeret med OEKO-TEX, som er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler. Mærkningen er Hometowel.dk og kundens sikkerhed for, at varen ikke indeholder skadelige mængder af stoffer, der er kendt som værende problematiske for helbredet.

Når en vare bærer OEKO-TEX Standard 100-mærket, er hele varen testet for skadelig kemi, inklusiv de dele, som ikke er lavet af tekstil, fx lynlåse.

HÅNDKLÆDER I ALLE STØRRELSER

Hos Hometowel.dk kan du finde håndklæder i lige netop de mål, som du skal bruge. Se vores gode retningslinjer for, hvad de forskellige størrelser anvendes til: 

  • Badehåndklæde: 70x140

køb håndklæder

Der findes intet bedre end at kunne svøbe sig i et blødt og lækkert håndklæde efter et varmt bad. Håndklæder er fast inventar i vores hjems badeværelser, udover at holde os tørre og varme, så bidrager de til helheden af rummet. Der skal få elementer til at skabe en harmonisk og rolig spastemning på dit badeværelse - lækre håndklæder er med til at fremhæve denne stemning.


SKAB STEMNING OG KONTRAST


Der er forskelligt hvor lang tid vi bruger på badeværelset, men det er trods alt et rum der bliver brugt dagligt, og når vi tager os tiden til at koble af og pleje os selv, så er det ikke dårligt at være i selskab med et stort og blødt badehåndklæde. På dit badeværelse, kan du anvende de bløde sager på forskellige måder i din indretning.

Hvis du vælger dine håndklæder i neutrale farver, vil de naturligt blænde ind i resten af rummet og skabe en rolig stemning, her kan du med sæber, kurve og bøtter skabe kontrast.

Hvis du vælger farverige håndklæder, skaber du naturligt en kontrast på badeværelset, som kan være med til at pifte rummet op. Generelt får dit badeværelse et luksuriøst udseende med nye friske håndklæder, og selvom det måske ikke er badehåndklæderne dine gæster får øje på først, så er håndklædet ved siden af vasken et der gerne må tage sig godt ud, når hjemmet har besøg af gæster.

Køb håndklæderFORNY DIT BADEVÆRELSE

Du kan hos Hometowel.dk vælge mellem neutrale, farvede, mønstrede, store og små håndklæder. Du vil blandt andet støde på de klassiske ensfarvede håndklæder fra Bahne Interior, som fås i et hav af forskellige farver og de flotte mønstrede Mette Ditmer håndklæder, som giver dig mulighed for at lege med udtrykket på dit badeværelse.

Der er lidt for en hver smag, og hvis du trænger til fornyelse på dit badeværelse, er det måske et kontrastfuldt bade- eller gæstehåndklæde du skal gå efter. I det hele taget findes der intet bedre end et nyt, blødt og vamset håndklæde, så alene af den grund er det måske tid til nye håndklæder i dit hjem.

Hurtig levering

1-2 hverdages

30 dages

Returret

MobilePay

Betal nemt med mobilen